Επιδερμίδα

Αντηλιακό με χρώμα ‘η foundation με SPF?

Η ανάγκη για αντηλιακή προστασία κάθε μέρα-ακόμα και τις μέρες με συννεφιά ή εκείνες που η τηλεργασία σας κρατά δέσμια στο σπίτι-είναι αδιαπραγμάτευτη! Τι γίνεται όμως όταν το ίδιο σημαντική για εσάς είναι και η κάλυψη των ατελειών στο πρόσωπό σας ή η επίτευξη ενός ομοιόμορφου τόνου? Ιδού όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για τα αντηλιακά με χρώμα, τις ενυδατικές κρέμες και τα foundation με SPF!

Μπορεί ο δείκτης SPF σε μία ενυδατική κρέμα ή ένα foundatiton να προδίδει ενισχυμένη δράση στην καλλυντική σύνθεση ωστόσο δυστυχώς δεν είναι αρκετός. Σύμφωνα με τους δερματολόγους είναι επιτακτική ανάγκη η εφαρμογή ενός εξειδικευμένου αντηλιακού για το πρόσωπο το οποίο θα είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα, προσφέροντας προστασία με μεγάλη διάρκεια. Αν ο στόχος σας είναι να πετύχετε έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, μπορείτε να επιλέξετε ένα αντηλιακό με χρώμα ή εναλλακτικά να συνδυάσετε το αντηλιακό σας με το foundation.

Κάπου εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ο δείκτης SPF στα προϊόντα μακιγιάζ δεν προστίθεται στο δείκτη του αντηλιακού. Για παράδειγμα, αν εφαρμόσετε ένα αντηλιακό με SPF 15 και ένα foundation με SPF 15, αυτό σημαίνει ότι προστατεύετε την επιδερμίδα σας με SPF 30. Τα επίπεδα προστασίας παραμένουν στο 15!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *