Επιδερμίδα, Υγεία

Υποχρεωτική χρήση μάσκας?

5+1 Χρυσοι ΚανόνεςΠεριποίησης για μία Καθαρή, Υγιή και Λαμπερή Επιδερμίδα.

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας είναι πια κομμάτι της καθημερινότητάς μας και η ταλαιπωρία της επιδερμίδας είναι κάτι που απασχολεί ολοένα περισσότερους από εμάς.Είναι γεγονός, ότι η μάσκα δεν αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει ενώ παράλληλα συγκρατεί υγρασία και σμήγμα, καθώς και διάφορα βακτήρια που αναπτύσσονται στο ζεστό και υγρό περιβάλλον που δημιούργειται από τη χρήση της.Όλα αυτά διαπερνούν την επιδερμίδα μας, φράζουν τους πόρους και δημιουργώντας ατέλειες και ερεθισμούς.Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την επιδερμίδα μας είναι να μείνουμε »προσηλωμένοι» στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς ακολουθώντας τους παρακάτω χρυσούς κανόνες detox και περιποίησης!

1.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Καθαρίστε την επιδερμίδα σας δύο φορές την ημέρα, για να απομακρύνετε ιδρώτα,σμήγμα και τοξίνες.

2.ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Η απολέπιση 1-2 φορές την εβδομάδα, βοηθά την απομάκρυνση των συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων και διεγείρει την διαδικασία ανανέωσης του δέρματος με άμεσα αποτελέσματα για πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

3.ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Αποβάλει τις τοξίνες και τους ρύπους αυξάνοντας την ζωντάνια, την φρεσκάδα και την υγιή λάμψη της επιδερμίδας.

4.ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Δώστε τρωφή και ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας με αντιοξειδωτικά στοιχεία για να ενισχυθεί η φυσική άμυνα και ανθεκτικότητα της επιδερμίδας απέναντι στους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

5.ΒΑΣΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Αναζητήστε την κρέμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στον τύπο επιδερμίδας σας για να ολοκληρώσετε τη φροντίδα ομορφιάς σας.

6.ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Χρησιμοποιείστε αντηλιακό όλο τον χρόνο.Η καθημερινή χρήση αντηλιακού προστατεύει από τη γήρανση του δέρματος ενώ παράλληλα μειώνει και την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *