Κρέμα δημητριακών με Κολοκύθα και Καρότο ιδανική για μωρά
Ελεγμένο χωρίς συμβιβασμούς.
Πρώτες ύλες επεξεργασμένες με προσοχή – ήπιες για την κοιλίτσα του μωρού
Χωρίς προσθήκης ζάχαρης – τα συστατικά περιέχουν από τη φύση τους σάκχαρα.
Χωρίς προσθήκη γάλακτος
Διαφορετικές δυνατότητες παρασκευής και χρήσης
Περιέχει γλουτένη
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα και ανακατέψτε.
Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (23 g) κρέμας δημητριακών HiPP σε ένα πιάτο.
Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C* περίπου.
Ετοιμάστε περίπου 200 ml του βρεφικού γάλακτος HiPP που χρησιμοποιείτε (σαν να προετοιμάζατε ένα μπιμπερό)
Παρασκευή χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Βράζετε 100 ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι τους
50°C*. Βάζετε σε ένα πιάτο 2 κουταλιές της σούπας (11 g) κρέμα
δημητριακών HiPP, προσθέτετε το νερό και ανακατεύετε. Προσθέτετε
100 g φρούτων HiPP (π.χ. αχλάδι Williams Christ) και ένα κουταλάκι του
γλυκού ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήστε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει
την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με γάλα και νερό
Βράζετε σε ένα σκεύος 100 ml πλήρες γάλα και 100 ml νερό. Αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι τους 50°C*. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (23 g) κρέμας δημητριακών HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέτετε το αραιωμένο γάλα που έχει κρυώσει και ανακατεύετε. Αφήστε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
*Για να διαλύεται καλύτερα: Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά ζεστό νερό για την παρασκευή της κρέμας.
Κατασκευαστής | HiPP |
---|