ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ

 

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου στα ενδιαφέροντά σας. Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανώνυμες στατιστικές που επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μας και μας βοηθούν να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την ταυτότητά σας από τις πληροφορίες αυτές. Έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies, εκτός των απολύτως απαραίτητων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.


  1. Τι είναι τα cookies;
    Τα cookies είναι μικρά κομμάτια αρχείων σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης (browser) του Χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Οι πληροφορίες οι οποίες αποθηκεύονται στον υπολογιστή του Χρήστη μπορεί να περιέχουν στοιχεία όπως ποιες είναι οι σελίδες που επισκέφτηκε ο Χρήστης, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης καθώς και κάποιον τυχαίο και μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του Χρήστη. Με τη χρήση αυτή, ο ιστότοπος είναι σε θέση να αποθηκεύσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγηση του Χρήστη, καθώς και να διαβάσει τις πληροφορίες αυτές ώστε να προσφέρει στο Χρήστη μια ενοποιημένη εμπειρία περιήγησης.

  2. Ποια cookies χρησιμοποιούμε στον ιστότοπο μας (δικά μας και τρίτων προμηθευτών);

 

Αποθήκευση και πρόσβαση πληροφοριών

Cookies για την  αποθήκευση πληροφοριών ή για την πρόσβαση σε πληροφορίες που έχουν ήδη αποθηκευτεί στη συσκευή σας, όπως τα διαφημιστικά αναγνωριστικά, τα αναγνωριστικά συσκευών, τα cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες.

Εξατομίκευση

Cookies για τη συλλογή και επεξεργασία πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της συσκευής από εσάς, για τη μεταγενέστερη εξατομίκευση διαφημίσεων ή/και περιεχομένου σχετικά με εσάς σε άλλα περιβάλλοντα, όπως σε άλλους ιστότοπους ή εφαρμογές, με την πάροδο του χρόνου. Συνήθως, το περιεχόμενο του ιστότοπου ή της εφαρμογής χρησιμοποιείται για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας και για ενημέρωση για τη μελλοντική επιλογή διαφημίσεων ή/και περιεχομένου.

Επιλογή, παράδοση και αναφορά διαφημίσεων

Cookies για τη συλλογή πληροφοριών και το συνδυασμό τους με πληροφορίες που έχουν ήδη συγκεντρωθεί, για την επιλογή και την προβολή διαφημίσεων σε εσάς, καθώς και την αξιολόγηση της προβολής και της αποτελεσματικότητας των εν λόγω διαφημίσεων. Συμπεριλαμβάνεται η χρήση πληροφοριών που έχουν ήδη συγκεντρωθεί σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας για την επιλογή διαφημίσεων, η επεξεργασία δεδομένων σχετικά με το είδος των διαφημίσεων που προβλήθηκαν, τη συχνότητα εμφάνισής τους, τον χρόνο και το περιβάλλον όπου εμφανίστηκαν και το εάν προβήκατε σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με τη διαφήμιση (π.χ. εάν έγινε κλικ στη διαφήμιση ή εάν πραγματοποιήθηκε κάποια αγορά). Αυτό δεν περιλαμβάνει την εξατομίκευση, η οποία είναι η συλλογή και επεξεργασία πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της συσκευής από εσάς, για τη μεταγενέστερη εξατομίκευση διαφημίσεων ή/και περιεχομένου σχετικά με εσάς σε άλλα περιβάλλοντα, όπως σε ιστότοπους ή εφαρμογές, με την πάροδο του χρόνου.


Επιλογή, παράδοση και αναφορά περιεχομένου

Cookies για τη συλλογή πληροφοριών και το συνδυασμό τους με πληροφορίες που έχουν ήδη συγκεντρωθεί για την επιλογή και την προβολή περιεχομένου για εσάς και την αξιολόγηση της προβολής και της αποτελεσματικότητας του εν λόγω περιεχομένου. Αυτό συμπεριλαμβάνει τη χρήση πληροφοριών που έχουν ήδη συγκεντρωθεί σχετικά με τα ενδιαφέροντα των χρηστών για την επιλογή περιεχομένου, την επεξεργασία δεδομένων σχετικά με το είδος του περιεχομένου που προβλήθηκε, τη συχνότητα και τη διάρκεια εμφάνισής του, τον χρόνο και το περιβάλλον όπου εμφανίστηκε και το εάν προβήκατε εσείς σε κάποια ενέργεια σχετικά με το περιεχόμενο, όπως εάν κάνατε κλικ στο περιεχόμενο. Αυτό δεν περιλαμβάνει την εξατομίκευση, η οποία είναι η συλλογή και επεξεργασία πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της συσκευής από εσάς, για τη μεταγενέστερη εξατομίκευση περιεχομένου ή/και διαφημίσεων σχετικά με εσάς σε άλλα περιβάλλοντα, όπως σε ιστότοπους ή εφαρμογές, με την πάροδο του χρόνου.

Αξιολόγηση

Cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση περιεχομένου από εσάς και το συνδυασμό τους με πληροφορίες που έχουν ήδη συγκεντρωθεί, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση, κατανόηση και αναφορά της χρήσης της υπηρεσίας από εσάς. Δεν περιλαμβάνεται η εξατομίκευση και η συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της συσκευής από εσάς, για τη μεταγενέστερη εξατομίκευση περιεχομένου ή/και διαφημίσεων σχετικά με εσάς σε άλλα περιβάλλοντα, δηλ. σε μια άλλη συσκευή, όπως σε ιστότοπους ή εφαρμογές, με την πάροδο του χρόνου.

  1. Πώς να ελέγξετε τα cookies;

Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να ανακαλείτε, όποτε το θελήσετε, τη συγκατάθεση σας ή να εναντιωθείτε στη χρήση των cookies στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας,  να ελέγξετε ή/και να διαγράψετε τα cookies.

  • Μπορείτε να αλλάξετε τις προσωπικές σας επιλογές στη φόρμα ρυθμίσεων συναίνεσης των χρηστών
  • Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies από τον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, οποτεδήποτε θελήσετε. Με αυτόν τον τρόπο ανακαλείτε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας.
  • Μπορείτε, επίσης, να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να σας προειδοποιεί για τη χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του ιστότοπου, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.

 

Οδηγίες διαχείρισης cookies ανά πρόγραμμα περιήγησης (browser)

  • Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647
  • Firefox-https://support.mozilla.com/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences?redirectlocale=en-US&redirectslug=Enabling+and+disabling+cookies
  • Opera - https://www.opera.com/help
  • Safari - https://support.apple.com/?path=Safari/5.0/en/9277.html
  • Microsoft Edge - https://support.microsoft.com/en-us/products/microsoft-edge
  • Android - https://support.google.com/android/?hl=en#topic=7313011
  • Safari (mobile) - https://support.apple.com/en-us/HT201265
  • Windows Phone-https://support.microsoft.com/en-us/products/windowsphone
  1. DISPLAY ADVERTISING, REMARKETING ΚΑΙGOOGLE ANALYTICS

 

Έχουμε εφαρμόσει και χρησιμοποιούμε το Display Advertising. Τα χαρακτηριστικά του Google Analytics που εφαρμόσαμε βασίζονται στο Display Advertising (π.χ. Remarketing). Οι επισκέπτες μπορούν να μη συμμετάσχουν στο Google Analytics για το Display Advertising και να εξατομικεύσουν τις διαφημίσεις του Google Display Network (Δίκτυο Περιεχομένου της Google) χρησιμοποιώντας το Ads Preferences Manager

 

 

Χρησιμοποιούμε τρίτους προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης και της Google, οι οποίοι εμφανίζουν τις διαφημίσεις μας σε ιστότοπους σε όλο το Διαδίκτυο. Εμείς και οι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης και της Google, χρησιμοποιούμε first-party cookies (cookies αρχικού συμβαλλόμενου) (όπως το Google Analytics cookie) και third-party παράλληλα, προκειμένου να ενημερώνουμε, να βελτιστοποιούμε και να προβάλουμε διαφημίσεις με βάση τις περασμένες επισκέψεις κάποιου στον ιστότοπό μας.

 

  1. Facebook pixel

 

Έχουμε εγκαταστήσει τον κώδικα pixel (εικονοστοιχείο) του Facebook στην ιστοσελίδα μας για να καταγράψουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, να αποστέλλουμε στοχευμένες διαφημίσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες κοινού και για να μετράμε την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών καμπανιών μας. Για περισσότερες πληφορίες ενημερωθείτε εδώ: https://www.facebook.com/policies/cookies/

 

  1. Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

 

Έχετε τα δικαιώματα:

  • Πρόσβασης στα δεδομένα σας
  • Διόρθωσης ή διαγραφής των δεδομένων σας
  • Φορητότητας των δεδομένων σας
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας
  • Άρσης της συγκατάθεσής σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Για κάθε αίτημα και άσκηση δικαιώματος, σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να απευθυνθείτε ηλεκτρονικά μέσω αποστολής στο mail:… ή τηλεφωνικά στον αριθμό ….

Σε περίπτωση που θεωρήσετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει το ισχύον δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@dpa.gr).

 

  1. Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουν τα cookies;

Πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, αλλά και για τα δικαιώματα σας θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 

 

  1. Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη γενική χρήση cookies;

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στις ιστοσελίδες http://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies και http://www.allaboutcookies.org/.

 

  1. Αλλαγές στην Πολιτική μας

Η παρούσα Πολιτική Χρήσης Cookies ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Η παρούσα τέθηκε σε ισχύ στις  16 - 7 - 2020 . Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση.

 

  1. Τελικές διατάξεις

 

H Πολιτική Χρήσης Cookies διέπεται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου. Η ακυρότητα συγκεκριμένου όρου δε θίγει την ισχύ των υπολοίπων όρων.

 

Οποιαδήποτε παράλειψη άσκησης συγκεκριμένου δικαιώματος ή όρου από την Εταιρία που απορρέει από την παρούσα δεν συνιστά παραίτηση από αυτό.

 

Οποιαδήποτε τυχόν διαφορά που απορρέει από τη χρήση του Site, τους Όρους Χρήσης του, την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Χρήσης Cookies,  υπάγεται στη δικαιοδοσία των καθ’ ύλην αρμοδίων Δικαστηρίων της Αθήνας.